Peaks Hair Extensions - En komplett guide.

Peaks Hair Extensions - En komplett guide.

Vi har gått over til Hendrix Hair Extensions og vi bruker ikke Peaks Hair lenger.

Vi brukte Peaks Hair i over ett år før vi fant ut at det var ting vi ønsket å endre på en del ting ved hairextensionsene. Og vi kom frem til de spesifikasjonene til hairextensionsene vi bruker i dag: Hendrix Hair Extensions.

Peaks Hair er extensions basert på et teip-system der man bruker remser med extensionshår. Man teiper det til en tynn passé, en under og en over. Teipen holder ved normal bruk frem til man løser det opp med en egen spesialltipasset remover fra Peaks Hair. Disse remsene er normalt beregnet til å kunne brukes opptil 3 ganger. Dvs at man kan heise extensionsene 2 ganger etter første innsetting. Total bruk opptil 9 måneder.

Teip-extensionsene er ca 3cm i bredde og totalt 20 fester i en pakke. Dette utgjør 10 remser med hår siden de festes til hverandre to og to. Vi sammenligner Peaks Hair mot annet punktextensions i forhold til tid, pris og varighet:

Peaks Hair – tid: 1 time(2 pakker). Pris: 5000kr. Varighet: 9 mnd(gjenbruk, må flyttes hver 3. mnd)

Annet punkt-extensions – tid: 3-6 timer(100-150 punktfester). Pris: 5000-9000kr. Varighet: 4-5 mnd(ikke gjenbruk)

Vi har beregnet ca mengde i forhold til punkt-extensions: 120 punktfester = 2 pakker teip-extensions fra Peaks Hair.

Med Peaks Hair unngår man også “spagetti-effekten”.

Hvor kommer extensionshåret til Peaks Hair fra?

Peaks Hair extensionshåret kommer fra Kina.

Må man komme til salongen for en konsultasjon for å finne riktig farge?

Dette er avhenger litt av salongen. Hos Hendrix Hair er det som regel ikke nødvendig med en forhåndskonsultasjon da vi sitter på et ganske stort varelager, men det hender at det er tomt for en bestemt farge. Så litt forbehold.

Hvilken lengder og farger er tilgjengelig i Peaks Hair sitt sortement?

Lengdene som er tilgjengelig er 40cm og 50cm. Vi kan også nevne at prisen for Peaks Hair sine extensions er henholdsvis 2300kr for 40cm og 2500kr for 50cm.

Det finns et bredt spekter med farger i sortementet. Det kan også nevnes at disse extensionsene kan farges, men vi anbefaler nok at man finner den fargen som passer best til håret, slik at man ikke trenger å farge extensionshåret til.

Hvor mye hår bør man sette på?

Når man skal sette på extensions uansett merke, så bør dette tilpasses i forhold til utgangspunktet og evt hva slags resultat man ønsker. Dersom man skal forlenge og man har normalt til tynt hår, så anbefaler vi 2 pakker. Dersom man har normalt til tykt hår, så bør man ha 3 pakker. Dersom man kun trenger utfylling, så kan det hende at det holder med 1 pakke. Rådfør deg med din frisør dersom du er usikker.

Hvor langt hår må man ha for å sette på disse extensionsene?

Vi anbefaler at man har litt lengde for å kunne ha nytte av en god forlengelse, men vi har jobbet med et utgangspunkt så kort som 10cm. Ulempen med dette er at forlengelsen ikke kan være så veldig lang siden overgangen mellom eget hår og påsatt hår ofte blir synlig når håret er i bevegelse. Anbefalt forlenging – ikke mer enn dobbel lengde i forhold til utgangspunktet.

Sliter Peaks Hair sine extension på håret?

Ved normal og anbefalt bruk, så sliter ikke Peaks Hair på håret. Dersom man påfører stor belastning på festene kan remsene rives av litt og litt. Dette kan oftest skje ved uforsiktig bruk av høy hestehale. Vi anbefaler at man heller bruker flette eller lav hestehale.

Normal bruk er f.eks. at man steller pent med håret. Tilføre de riktige næringsstoffene til håret. Tørk håret etter vask. Ikke utsette håret for stor belastning som overdreven bruk av strikk i håret.

Er det andre salonger enn Hendrix Hair som fører Peaks Hair extension?

Det er flere salonger som fører Peaks Hair, men vi vet ikke om hvem de er.

Hendrix Hair skal begynne å distribuere Peaks Hair til andre salonger og dersom du ønsker å få satt på Peaks Hair i den salongen du går til, kan du be salongen kontakte oss via peaks@hendrix.no for info og bestilling.

Kan man krølle extensionshåret?

Ja.

Sliter det på håret å bruke glattejern?

For best mulig resultat, så anbefaler vi at man bruker glattejern og rettetang. Men siden disse verktøyene påfører håret mye varme, så bør man bruke varmebeskyttende på håret, samt gode pleieprodukter. Med riktige produkter, kan man som oftest reparere slitasjen man påfører håret.

Må man ha slett/rett hår for å få satt på Peaks Hair?

Slett/rett hår er ikke et must siden extensionshåret fra Peaks Hair legger seg etter bevegelsen til det håret det blir satt på. Men denne effekten begrenser seg kun til der eget hår slutter.

Hvor lenge bør det gå før man flytter extensionsene etter innsetting?

Her kan det varierer litt fra person til person. En grei regel å gå utifra er at man flytter extensionsene etter at den påsattes hår har vokst 3cm. Normalt vil dette tilsvare 3 måneder.

Hvor lang tid tar det å heise extensionsene og hvor mye koster det?

Normalt tar det 2 timer å heise extensionsene. 45min på å ta de av, 30min på skifte teip og 45min på å sette de på igjen. Mange farger også håret når man heiser extensionsene. Da kan man legge på 90min ekstra.

Prisen for å heise extensionsene er 1500kr. Se egne priser for farging/striping.

Kan man farge håret med Peaks Hair extensions påsatt?

Ja, men man bør unngå å få farge på selve festene da dette kan svekke limet.

Kan man bade med Peaks Hair påsatt?

Flere av våre kunder har badet med Peaks Hair påsatt og det har ikke vært noe problem. Men man bør uansett passe på at håret ikke legges i knute eller at det ligger i bløtt over lengre perioder for å unngå floking.

Trening?

De fleste ønsker å samle og sette håret bort ved trening. Når man gjør dette, så sørg for at det ikke strammes for mye. Særlig pga extensionsfestene på siden. De får som regel en vannrett belastning og kan rives av litt og litt. Bruk heller en flette eller en lav hestehale. Men skulle du likevel bruke høy hestehale, så sørg for at remsene ikke er i stressposisjon.

Floking?

Ved levering så er extensionsene fra Peaks Hair glatte og fine, men håret må vedlikeholdes. Tilføring av fuktighet til håret er essensielt for å motvirke floking. Håret trenger også fra tid til annen noe protein.

Dersom vedlikehold ikke opprettholdes kan det forekomme floking og dette kan bli en kostbar affære. Husk at dette håret koster litt og man bør også bruke noen ekstra kroner på riktig pleie.

Hva kan man gjøre dersom det floker seg?

I de tilfellene det har forekommet floking har vi hos Hendrix Hair tatt oss av flokene for de kundene som har satt de på hos oss. På denne måten kan vi også vurdere om det er noe galt med håret eller om det er mislighold av håret.

Hvordan er de å sove med?

Siden teip-festene er så tynne som de er, så er det sjelden at man opplever noe ubehag når man legger seg. Det er forøvrig anbefalt at man fletter håret og at ikke under noen omstendighet bør legge seg med vått hår.

Daglig stell med extensionshåret.

Ved vask bør det alltid brukes shampo og balsam med fuktighet, helst lite protein.

Tørk håret slik at det ikke ligger i bløtt over lengre perioder. Bruk varmebeskyttende pleie.

Hvilke hårprodukter anbefales til Peaks Hair?

Hos Hendrix Hair anbefaler vi Alexander Sprekenhus! Produktene er arganolje-baserte og de lukter godt. Viktigste produktet man bør ha er en varmebeskyttende, The Alexander Sprekenhus® Hair Elixir.

Vi anbefaler også Alexander Sprekenhus® Detangler mot floking. Med dette produktet slipper du unna flokene etter vask. Verdt hver eneste krone.

Håret trenger en balansert pleie. Det trenger fuktighet for å holde håret smidig og protein for styrke. Man trenger både fuktighet og protein. Dersom det blir for lite protein kan håret svekkes og evt brekke av. Dersom det er for mye kan håret bli for stivt og føre til flokking. Konsulter med din frisør for å finne den riktige balansen.

Skulle du likevel ha flere spørsmål om vårt extensionsmerke, så kontakt oss på frisørsalongen.

52 Comments
 1. Heil:) jg lurer på å få mg exstensions, men det kan bli
  Litt dyrt.hva er det billigste dere tar for det? Jeg har kort,brunt hår. Det er ikke så veldig tykt siden det har blitt tynnet ut. Fyldig kan man si:) hva annbefaler dere og evnt. Hvor mye kommer det til å koste:)
  Takk:)

  1. Hei.

   Prisen kan variere litt, men siden det er snakk om hårforlengelse, så regner jg med at det kan komme på 2 pakker, pris 5500kr. Da er påsetting og tilklipping inkludert. Teknikken for hvordan vi setter på og klipper til håret er ganske avgjørende for hvordan extensionshåret flyter med ditt eget hår.

   Ta gjerne turen innom salongen for en uforpliktende og gratis konsultasjon.

 2. […] Hendrix har laget en spørsmål & svar-side som omhandler alt rundt extensions; fra pris og hvor lang tid det tar å sette på, til vedlikehold, varighet og floker. Dersom du bor et sted der ingen frisører tilbyr Peaks, kan håret også bestilles til salongen gjennom ham! Sjekk ut guiden her. […]

 3. Hei.

  Finnes det salongen i nord norge som har peak hair extention?
  Vet dere om noen oversikt?
  Er fra lofoten og ønsker å prøve peaks hair men vet ikke hvor jeg kan henvende meg.
  Takk for svar.

  1. Hei.

   Vi holder på med å etablere distribusjonen for Peaks Hair for resten av landet og vi regner med å finne salonger i Bodø som kan tilby Peaks Hair. Håper det er nær nok, slik at du kan prøve vårt extensionshår. Kommer antagligvis til høsten.

 4. Veldig gode spørsmål og svar, har veldig lyst til å prøve ut dette! 🙂
  Men.. Håret mitt er veldig ødelagt etter jeg gikk fra å være mørk brunette, til å bli blondine, til å bli brunette igjen – noe jeg for alltid skal være fra nå av. Håret ble rett og slett svidd av, og håret mitt er blitt kort på visse steder, noen steder nesten halvparten så langt som håret mitt egentlig er. Lengden på mitt “lange”, normale hår går til midten av brystene, men ettersom det er så kort noen steder, er det veldig tynt i bunnen. Men når jeg bruker clips, ser man på ingen måter at jeg har extensions i 🙂
  Er Peaks Hair da å anbefale for meg? Vil gjerne ha noe som varer lenge, da jeg ikke føler meg vel med det håret jeg har i nå.

  På forhånd takk for svar!

  1. Hei.

   Jeg vil nok anbefale at du kommer innom salongen vår slik at vi kan evaluere håret ditt. På denne måten kan vi gi deg vår beste anbefaling. Vi gir alle som ønsker det en uforpliktende og gratis konsultasjon.

   Ta gjerne kontakt med oss på salongen: 22 60 50 83

 5. Hei, ang vedlikehold for oss som trener mye:
  Oljen som kommer naturlig fra hodebunnen, vil denne kunne påvirke limet i noen grad?
  Om en reduserer hårvasken til annenhver dag eller lignende, men trener en del, hvordan kan en løse dette i forhold til limet?
  Har hørt at enkelte folk benytter seg av tørrshampo for å fjerne oljen, er dette noe å anbefale?

  1. Hei Solveig!
   Det går greit å vaske håret så ofte så lenge du ikke fysisk belaster festene. det er også viktig at du tørker håret, slik at du ikke går med håret vått over en lengere periode. Den naturlige talgproduksjonen i hodebunnen er som regel ikke til bry for festene, men litt forbehold da jeg ikke har sett hvor mye produksjon det er snakk om. Kom gjerne innom salongen for en uforpliktende vurdering.

  1. Hei Benedicte!

   Vi selger ikke håret løst da det krever proffesionell påsetting. Dette er med på å forsikre at produktet vi leverer blir levert korrekt.

   Det er ikke bare vi som har Peaks Hair, men vi kommer til å bli leverandør til Norge fom november.

 6. Hei hei! Jeg har veldig lyst å sette på peaks hair, men det kommer veldig Ann på prisen. Jeg har brunt halv langt hår til midten av puppene. Har normalt hår, heller litt tykt enn tynt. Vil ha det lengste håret og ha det fyldig og fint. Hva tror du prisen for dette blir? Og hvor mange pakker trenger jeg?
  Amanda

  1. Hei Amanda!

   Jeg kan begynne med å fortelle at lengste lengden vi har er på 50cm og vil havne omtrent under puppen. Veldig ofte klarer vi forlenging med 2 pakker og dette koster 5600kr. Dersom det skulle være nødvendig med 3 pakker koster det 8400kr. Det beste er egentlig å komme innom salongen, slik at vi kan ta en konsultasjon. Da kan vi konstantere om hva du trenger.

   Mvh

   Hendrix

  1. Peaks Hair har ingen offisiell norsk nettside, men de har en på svensk: http://peakshair.se/
   Vi jobber for tiden med å bli en norsk distributør av Peaks Hair og kommer til å lage en egen nettside for norske forbrukere, men jeg regner ikke med å ha den ferdig før jul.

 7. Hei

  Jeg hadde extensions i 2008 i kun en uke. Betalte 4500kr den gang på en afrikansk salong på majorstuen. De flettet forlengelsene på noe som resulterte i stor ubehag, kløe og synlige fletter/tråd. Håret er av veldig god kvalitet og synes det er surt å måtte kjøpe helt nytt hår hvis jeg vil forlenge håret igjen. Har tynt hår fra før av så det var nok grunnen til at fletting ikke passet meg. Ettersom jeg kun etter en uke ville ta de av igjen lagde de clips-on på håret. Har ikke brukt det siden og synes håret er for langt.
  Finnes det noen muligheter for om dere kan ta en titt på det å evt bruke dette håret istedet for peaks hair?

  1. Hei!

   Det er litt vanskelig å svare på om det håret kan brukes/integreres med extensionsene vi bruker. Jeg ville nok ikke anbefalt det heller siden det kan gå utover hva slags garanti vi kan yte for behandlingen deretter. Det vi kan gjøre for deg er eventuelt at du kommer innom, slik at vi kan klippe til det extensionshåret som du har til ditt hår. Men igjen det vil begrense seg til at det forblir clip-ons. Du kan samtidig stille oss spørsmål dersom det er flere ting du lurer på.

   Håper svare

 8. Kan dere skrive kort om hvordan vaske hår med kur og tørking? Har 2kurer og sjampo og balsam fra etmerke dere anbefalte for peak hair, ogbalsamspray og olje fra et annet eg ble anbefalt? På forhond takl

  1. Hei Marthe!

   Vi kan ta det fra begynnelsen av:)
   Først shamponering, helst 2 ganger. Når man har extensions, så bør man være forsiktig med vasking av hår, siden man ikke ønsker å belaste festene mer enn nødvendig. Plasser fingrene mellom festene og lag små sirkler. Flytt fingrene langs festene uten å dra i dem. Lengdene kan man klemme inn litt shampo til det kommer litt bobler.

   Vi anbefaler regelmessig bruk av balsam og kur med gjevne mellomrom, ca en gang i uka.

   Bruken av balsam og kur gjøres på samme måte. Fordel kur/balsam kun i lengdene og stryk fingrene i håret uten å dra i det. Unngå kur/balsam i bunnen der festene er. Husk å skylle godt etterpå.

   Etter shampo og kur/balsam, så kan du frotere håret forsiktig. Klem håret i håndkleet for å få så mye av vannet ut av håret. Bruk så 4-5 spray av balsamspray og løs opp de største flokkene med fingrene dersom det har oppstått noen. Man bør helst ikke gre håret når det er vått siden håret er mer elsatisk da og blir strukket unødvendig.
   Man kan føne håret etter man har gred det med fingrene.

   Når håret er bort i mot tørt, så kan du gjerne gre det med en børste dersom man ikke har fått ut alt av flokingen.
   Du kan også av slutte med en retttang for en blank og glatt finish.

   Håper dette var til hjelp:)

 9. Hei 🙂 Jeg skal sette på Peaks hairextensions i morgen og har ett spørsmål.
  Jeg har blitt avhengig av oljen av merket morroccanoil, og har lyst å fortsette å bruke oljen når extensionet er satt på. Tror du det vil gå fint? Jeg skjønner at jeg bør fordele oljen i tuppene, og ikke få oljen i nærheten av teipen, men lurer bare på om ikke ext kommer til å bli trått og vanskelig? Jeg vet ikke hvor mye protein det er i oljen, og om det evt vil skape floker osv. Men jeg har så lyst å fortsette å ta vare på mitt eget hår, og synes at oljer er geniale! Er det noen andre oljer du evt kan anbefale? 🙂 og en ting til: kan en bare heise festene 2 ganger? Og evt hvorfor? Jeg kommer til å heise de en gang i måneden, fordi jeg jobber på en frisørsalong og gjevnlig farger etterveksten, så da er det veldig kjipt om jeg bare får brukt håret i 3 mnd.. 🙂

  1. Hei Stine!

   Jeg vil nok anbefale å fortsette med oljen som vanlig. Det eneste jeg ville legge til er at extensionshåret trives best med fuktighetspleie og med noe proteinpleie med gjevne mellomrom. Her kan jeg anbefale f.eks Morrocanoil-maske med protein. Dette er et produkt vi har i salongen og er kjempe fornøyd med. Husk at for mye protein til extensionshåret kan gjøre det trått og kan bli noe flokkete.
   Så heldig du er som jobber i en frisørsalong. Da har du sikkert tilgang til litt av hvert.
   Setter dere på extensions der du jobber da?

 10. Hei =)
  Dette ser jo ut som en super extensions, finnes det en salong i kristiansand de har dette i ?
  Hilsen håpefull =) =)

  1. Hei Monika!

   Jeg kjenner ikke til noen salonger i Kristiansand som fører Peaks Hair, men jeg jobber med å finne flere salonger som ønsker å ta det inn. Hvis du allerede har en fast frisør der borte eller en salong som er villig til å lære mer om Peaks Hair, så kan jeg godt kontakte salongen for opplæring. På denne måten kan du få tilgang til våre extensions der du er:)

   Mvh

   Hendrix

 11. hei! jeg ønsker bare tykkere hår, ikke nødvendigvis lengre. vil prisen fortsatt være ca 5000 kr for dette?

  1. Hei Lene!

   Prisen på 5000kr er kun en veiledende pris for fullforlenging. Dersom du kun ønsker å fylle litt, så kan det hende at du ikke trenger mer enn en pakke. Det korteste lengden vi har er 40cm og dette koster 2500kr pr pakke inkl påsetting.

   Håper du fikk svar på det du lurte på.

   Mvh

   Hendrix

 12. Hei. Lurte på hvor mye det koster å ta av håret? Har brukt 4 pakker og på tide å ta det av. Og hvor lang tid tar det ca?

  Takk 🙂

  1. Hei Johanne.

   Dersom håret er godt vedlikehold og det ikke noe særlig flokking, så pleier det koste for 4 pakker 900kr å ta det av og 900 kr for å sette på igjen. Ønsker du å være extensionsfri en periode, så kan vi oppbevare håret for deg til du ønsker å setten på igjen.

   Håper du fikk svar på dine spørsmål.

   Mvh

   Hendrix

 13. Hei. Hvordan vil det være å bade med peaks hair i klorvann? Er dette noe som vil skade/slite på håret mye?

  1. Hei Helle!

   Jeg har ikke fått noe tilbakemelding fra noen som har badet i klorvann med vårt extensions, men jeg vet at hår generelt blir nedbrutt av klorvann. Men jeg regner med at regelmessig bruk av gode hårprodukter skal kunne beskytte håret mot klorvann.
   Gi meg gjerne en tilbakemelding på hvordan håret oppfører seg i klorvann:)

   Mvh

   Hendrix

 14. heihei. jeg lurte på om det finnes en salong i Hamar som setter på dette håret eventuelt ?? mvh Ida

  1. Hei Ida!

   Foreløpig er vi ikke kjent med om noen i Hamar-området fører samme extensions som vi gjør, men jeg kan fortelle at vi kommer til å lansere vårt eget extensionsmerke i løpet av januar under navnet Hendrix Hair Extensions. Da skal vi promotere produktene i andre byer, blant annet Hamar, Stavanger, Kristiansand, Ålesund og Trondheim.

   Mvh

   Hendrix

 15. Heihei!
  Jeg lurer på om det er muøig å sette på hår når man har krøller? Jeg har hår til litt lengre enn skuldrene og gaanske masse krøller. Tror du det går?
  Thea 🙂

 16. […] Extensions er noe vi jobber mye med hos Hendrix Hair. Vi har hatt mange forespørseler ang Peaks Hair Extensions, så vi har samlet disse spørsmålene med svar. Spørsmålene dreier seg om sortement, pris, lengde mengde, hårprodukter, pleie, etterbehandling og holdbarhet. Du fiinner svarene om extensions her! […]

 17. Heisann!
  Jeg har veldig masse krøller i mitt egent hår, noe som gjør at jeg retter det så si vær dag. Er det mulig og ha extensions uansett?
  Marina 🙂

  1. Hei Marina!

   Det er fullt mulig å sette på extensions i krøllet hår. Det blir imidlertid penest dersom man varmebehandler håret som f.eks glatterjern eller krølltang. Så siden du allerede glatter håret omtrent hver dag så skulle det ikke være noe i veien med å sette på extensions i håret ditt. Husk å bruke varmebeskyttende:)

  1. Hei Julie!

   JEg vet dessverre ikke om noen som setter tape-extensions i Bodø. Vi fører eget extensionsmerke og det er foreløpig kun Hendrix Hair som selger dette merke.

 18. Hei 🙂 jeg lurer på om det er noe man kan ha på festene etter håret er tatt ut for å få limet til å sitte bedre fast? Erfarer at limet løsner fra selve festene litt for ofte.

 19. Hei! Er det noen frisørsalonger i Kristiansand som har Peaks Hair nå? 🙂

 20. […] Hair har blitt et eget varemerke og har sitt eget hairextensionsmerke. Jeg ønsker å distribuere extensionshåret vårt til andre salonger, men siden jeg mangler erfaring fra salg, har jeg planer om å samarbeide […]

 21. Hei,
  Lurer på om dere har brukt Remy hair i extensions, og hva deres erfaring er med det i forhold til Peaks hair?

  1. Hei Siri!

   Remy hair er en betegnelse på om hårstråene er sortert/lagt i samme retning.
   Extensionsene vi bruker er av kvaliteten remy.
   Vi valgte å slutte med å bruke Peaks Hair pga varierende kvalitet og manglende garanti for kvalitet.
   Hendrix Hair Extensions som vi bruker nå er minst like bra som Peaka Hair og vi tilbyr langt bedre garantibetingelser.

   Håper du fikk svar på det du lurte på.

   Mvh

   Hendrix

 22. Når jeg for et år siden var innom for å heise opp extensionet mitt på majorstuen så sa hun ene damen(sort hår) at hendirx skulle bytte navn på extensionet fra Peaks hair til Hendrix hair. Dette er vel fordi andre salonger har begynt med samme merket,og at dere prøver å få folk til å tro at dette “nye ” håret er enda bedre enn Peaks..
  jeg er helt sikker på at det er akkurat det samme! Hun frisørdama klarte vel å forsnakke seg til meg om at dere bare skulle bytte navn. SIlje kristine tror jeg hun het, noe sånt..

  1. Dette syns jeg er ganske merkelig at du kan mene. Man kan stille Peaks Hair og Hendrix Hair ved siden av hverandre og da vil du se forskjell på størrelsen på teip-området. Hendrix Hair er mye smallere og har ekstra forsterkning i festene slik at de skal kunne vare lenger. Fargemessig, så har Hendrix Hair flere kombinasjoner som vi har satt sammen etter hvordan etterspørselen har vært. En av grunnene til at vi sluttet med Peaks Hair var nettopp pga av variasjonen i hårkvalitet. Peaks Hair hadde en større tendens til å floke seg. I tillegg var ikke Peaks Hair villig til å ta imot reklamasjon når det forekom mangel ved deres produkter.

   Med Hendrix Hair har vi sjelden opplevd at håret har floket seg ved normal bruk. Vi skifter ut håret dersom det ikke skulle være optimalt.

   Disse hair-extensionsene er teip-basert og ser ganske like ut, men et produkt er langt mer enn bare den fysiske tingen som man betaler for. Man må også ta hensyn til hva som følger med produktet. Som f.eks personalet, de skal kunne det de driver med og samtidig yte god service. Prisen, vi har bedre enn våre nærmeste konkurrenter som HairTalk. Promotering, vi har overbevisst den harde bloggkjernen om at våre hair-extensions er konkuransedyktig ift andre merker. Og det er derfor vi er så godt anbefalt.

   Hvis din eneste kilde til sammenligning er at en av våre frisører forsnakket seg om noe som hun ikke var helt klar over, så kan jeg forsikre deg om at det ikke bare er navnet som vi byttet. Og denne infoen som jeg har skrevet får ikke blitt feil, da det er jeg som er Hendrix:)

   Mvh

   Hendrix

 23. Hei! Bor i Tromsø og jeg vet ikke om noen frisør salonger hvor de setter på extentions uten at det skal koste over 3500. Er det mulig å få satt de på i Oslo? Er denne frisør salongen flere plasser i Norge? Jeg har veldig tynt hår og ønsker å få det litt tykkere og lengre. Tror 40 cm hadde vært bra til meg. Hvor mye vil det koste? Vil de vises siden jeg har så tynt hår? En annen ting er at jeg har svømming på skolen. Kan dette bli et problem? Ettersom jeg bor i Tromsø….. og kan ha problemer med extentinonser.

  1. Hei Emma!

   Det er dessverre kun i Oslo man får kjøpt og satt på Hendrix Hair Extensions. Hos oss koster det 2800kr pr pakke med extensions. Anbefalt mengde på normalt til tynt hår er 2 pakker, altså 5600kr inkl påsetting.
   Det er mulig å sette på extensions slik at festene ikke syns på kort hår.
   Extensions og svømming kan jeg dessverre ikke uttale meg om da jeg ikke har prøvd ut ennå.

   Håper du finner en løsning.

   Mvh

   Hendrix

 24. Hei! Jeg skal snart til salongen på majorstuen for å få satt på extensions, regner med at det ikke blir mer enn 2 pakker siden jeg har ganske tynt hår.
  Jeg har ikke vært til noe konsultasjon på forhånd, så da lurer jeg på hvor lang tid det vil ta? Og er det sånn at dere må vurdere håret mitt osv før jeg eventuelt kan få satt på extensions?
  🙂

  1. Hei Miriam!

   Du trenger ikke å komme innom på forhånd for konsultasjon. Vi vurderer håret når du kommer og vi gir deg vår anbefaling da. Påsettingen og tilklippingen tar ca 1 time.

   Mvh

   Hendrix

 25. Hei, har fått satt på en pakke extensions hos dere og lurer på hvor mye det koster for å heise opp en pakke?

  1. Hei Elena!

   Å heise en pakke med extensions koster 1000kr.

   Mvh

   Hendrix

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *