Ny frisørsalong på Frogner Hendrix Hair

Ny frisørsalong på Frogner Hendrix Hair

Litt i overkant av et år har vi hatt Hendrix Hair Frisør i Oslo. Første frisørsalongen befinner seg på Majorstuen, Jacob Aalls gate 47 B.

Nå, i slutten av 2011 har vi 8 flinke frisører som jobber på øvre Majorstuen og vi syns at det er rett tid å åpne en ny salong.

Det er mange ledige lokaler rundt omkring og jeg har vært så heldig at jeg har funnet det perfekte lokalet, med perfekt beliggenhet. Gaten er ganske kjent og populær, Oscars gate. Med 80 kvm kommer den nye Hendrix Hair Frisør bli en suveren utvidelse til den eksisterende salongen på Majorstuen.

Som dere ser, så er det  oppussingsfasen enda, men vi regner med at det er ferdig til desember og da kan jeg planlegge hvordan det skal se ut innvendig.

Våre leverandører.

Vår hovedleverandør kommer fortsatt til å være samme som vi har hatt på Majorstuen som er MATRIX. Vi jobber også tett sammen Alexander Sprekehus og Bed Head.

 

Takk til alle som har bidratt til veksten vi har opplevd hos Hendrix Hair Frisør. Vi håper å få fortsette å levere kvalitetstjenester og produkter. Ønsk oss lykke til:)

Besøk frisørsalongens nettside.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *