Nye extensions fra Hendrix Hair

Nye extensions fra Hendrix Hair

Som noen av dere har hørt, så er vi i gang med å lage vårt eget extensionsmerke. Vi kommer til å kunne garantere at det ikke er “tempelhår”, fra India og at håret er etisk riktig anskaffet. Som leverandør kommer  vi også til å garantere at håret innehar de egenskapene som er på forhånd har lovet.

Vi skal også prøve håret på noen av våre heldige følgere på Facebook, så har du langt, lyst, men tynt hår kan du SENDE EN MELDING VIA FACEBOOK til Hendrix for å få satt på en pakke med Hendrix Hair Extensions – HELT GRATIS! Vi leter etter 2 stk som kan prøve håret.

Førstemann til mølla:)

Dette er fargen som skal settes på , så det gjelder å ha så nærme denne fargen som mulig.

Se så blankt det er:

 

Husk å LIKE oss på Facebook. Besøk også nettsiden vår Hendrix Hair Frisør.

One Comment
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *