Fotballfrue hos Hendrix Hair Frisør

Romjul hos Hendrix Hair Frisør

Hendrix Hair Frisør har i over et år holdt åpent i Oslo. Frisørsalongen befinner seg på Majorstuen. Og mange vet allerede at våre frisører har mange kjente bloggere

I dag var Fotballfrue hos oss og denne gangen hos selveste Hendrix:)

I sin travle dag tok hun seg tid til å komme innom salongen for å ordne håret. Det vi gjorde i dag var å skifte de extensionsene som hun hadde og satt på nytt extensions. Vi bruker fortsatt extensions fra Peaks Hair, men i løpet av 2012 skal vi lansere vårt eget extensionsmerke under “Hendrix Hair Extensions”.

Det er allerede noen heldige jenter som prøver ut “Hendrix Hair Extensions”. Blant de er Lea Reiff og Kaja Marie som blogger for Femelle.no

Det som skiller Hendrix Hair Extensions fra andre, er at vi garanterer at det er kinesisk hår og at håret er skaffet på en human og etisk måte. Det er ingen ledd mellom produsenten og oss som leverandør. På denne måten kan vi unngå “tempelhår” som sikkert veldig mange har sett dokumentar av.

Vi åpner en ny Hendrix Hair Frisør på Frogner.

Hendrix Hair Frisør

Jacob Aalls gate 47 B

0364 Oslo

22 60 50 83

Jeg vil også minne om at vi skal åpne en ny salong på Frogner februar 2012. Det er bare drøy måned igjen. Tiden har gått skikkelig fort og det er bra, men enda bedre har det gått med frisørsalongen vår. Normalt må man bruke flere år bare for å “break even”.

Jeg har akkurat fått nøklene til det nye frisørlokalet på Frogner og jeg skal innom rett over nyåret for å begynne å kartlegge hvordan salongen skal bli. Adressen er Oscars gate 32. Følg gjerne med:)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *