Frisør Oslo

Frisør Oslo

Hendrix Hair

Frisør i Oslo Hendrix Hair på Majorstuen.

Hos Hendrix Hair Frisør i Oslo (Hendrix Liam Frisør) har vi stort fokus på å se et naturlig vakkert resultat uten at det skal være tilgjort.  Hos oss får du personlig oppfølging, noe som er viktig hvis du skal være fornøyd med håret ditt til enhver tid.

Pris er noe vi er oppriktig opptatt av. Frisør på Majorstuen er stort sett dyrt og blir dyrere. På grunn av denne enorme prisøkningen på frisørtjenester som vi syns er uberettiget, vil vi tilby fornuftige priser hos oss.

Kontakt oss her! Jacob Aalls gate 47 B, 0364 Oslo tlf: 22 60 50 83

Vi er en av få salonger i Norge som fører Peaks Hair extensions og vi blir også distributør av Peaks Hair extensions i Norge om ikke altfor lenge.

Bilder fra frisørsalongen på øvre Majorstuen.

Jacob Aalls gate 47 B tlf: 22 60 50 83

Hendrix Hair Frisør holder til i Oslo, Majorstuen. Vi ligger sentralt til i Oslo, ikke langt unna Majorstuen T-Bane. Salongen er på øvre Majorstua, seks gater oppover Jacob Aalls gate, rett ved siden av Owing Møbeltapetsering(møbelstoffer og omtrekking på Majorstuen)

På grunn av stor pågang fra nye og eksisterende kunder skal vi også åpne flere frisørsalonger i Oslo fremover.

Hendrix Hair Frisør er også en av få salonger i Oslo som anbefales av Norges største bloggerne.

Besøk Hendrix Hair Frisør hvis du ønsker personlig oppfølging av ditt hår! Klikk er for kontaktinformasjon.

Hva kan våre frisører på Majorstuen gjøre for deg?

Det finnes mange hårtyper og ønsker. Derfor ønsker vi å tilby våre kunder god og tilpasset behandling, samt produkter deretter. Som frisører bruker vi kommunikasjon som vårt viktigste verktøy. Vi ønsker å være forstått av kunden før vi begynner behandlingen.

Vi har i tillegg ganske hyggelige priser, så langt frisør Oslo, Majorstuen angår. Dessuten er vi opptatt av gjenkjøp og ikke bare første salget.

Dersom du ikke har vært hos oss før, kan du sjekke anbefalingene som salongen vår har fått.

Sjekk også ut Facebook-siden for frisørsalongen vår.

Ønsker du å vite mer om extensions som vi bruker hos Hendrix Hair Frisør? Peaks Hair – En komplett guide.

Vi har nå fått vår egen extensionsmerke som andre frisørsalonger også nå bruker. Blant annet frisørene på Karlsson Barlindhaug på Vika og frisørene på Komite på Uranienborg

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *