Sjelden overraskelse!

Sjelden overraskelse!

Engasjerende, litt rosa og ganske mye mer.

Stort sett når det kommer bloggere til salongen vår, så er disse jentene full av kunnskap og meninger om hår, mote og skjønnhet. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange leser disse bloggene. Interessen for de tingene det skrives om er som et bindemiddel, et lim som setter deg fast. Med fine bilder og detaljrike beskrivelser gjør dette lesingen underholdende og ikke minst lærerikt. Når vi legger frem forslag og forklaringer, så kan man nesten se at bloggerne absorberer de tingene vi beskriver. Det gir en stor  jobbtilfredshet å kunne dele vår kunnskap om hår.

I dag fikk jeg en ny blogger inn i vår salong og jeg lov til å dele litt mer enn mine skrøner og anekdoter om frisørlivet. Jeg fikk nemlig besøk av “rising star” av en blogger som ga med en sjelden overraskelse. Stort sett er det hår og skjønnhet som er i fokus, men ikke i dag. For denne bloggeren hadde interesser langt forbi det første inntrykket man får av henne. Inntrykket endret seg ganske fort når man kom i snakk med henne. Hun ser jo ut som en blogger, men har en forkjærlighet for kunnskap og visdom. Hun stilte meg spørsmål som jeg fortsatt tenker på mange timer etterpå. Jeg bare håper at dette kun er begynnelsen av et langt bekjentskap til Pia Hysj.

Pia Hysj og Hendrix

 

Siden jeg ble introdusert til blogging, så har jeg hatt en indre ønske om å skrive min egen blogg. Det gikk ikke lang tid før jeg fikk registrert en egen blogg. Jeg syns jeg brukt ganske lang tid på å prøve å lage et design til bloggen uten hel. Eller jeg fikk stelt i stand en side som man kunne ha dersom man ville være anonym og ikke nødvendigvis ville ha så mange potensielle lesere. Med andre ord så sugde den! Og jeg hadd ikke engang begynt å skrive. Ikke akkurat noe “flying start”. Det var heller en synkende skip og jeg var ombord. Ikke nok med det, når jeg endelig skulle begynne å skrive, så fant jeg ingen innfallsvinker som jeg virkelig ville skrive om. Siden jeg er en frisør, så ville det vært naturlig å skrive om hår. Og jeg hadde allerede en sekk full av mine frisørkunnskaper jeg kunne tømme over bloggen med den forventningen at ordene skulle falle på plass. Det gjorde det ikke. Nesten flaut ville min beste beskrivelse vært for denne seansen. Jeg trodde at min bloggkarriere allerede var over før jeg idet hele tatt hadde begynt.

Dette forandret altså i dag da jeg fikk inspirasjon til å skrive om ting jeg faktisk bryr meg om. At jeg ikke nødvendigvis må skrive om hårstyling, men heller ting som påvirker frisørene.

Jeg har alltid hatt på meg kritiske øyner. Nå skal jeg åpne de og se om de klarer å samarbeide med mine ord.

Hva gjorde vi med håret?

PIa er lys blond i utgangspunktet med lysnede lengder og noe ettervekst..

Vi begynte med å legge inn en ettervekstfarge fra Matrix Socolor, fargekodene 9n og 9a litt 8n med 9% h2o2. Mens ettervekstfargen virket la vi inn noen folier for å trekke fargen opp enda mer, slik at den lyse brytningen skulle lage litt mer spill i håret.

Virketid 25 min.

Etter av vi skylte ut fargen i vasken brukte jeg resterende fargen som jeg hadde igjen i skålen og trakk det ut i lengdene i 45 sekunder. Merk at det kun er noen sekunder da håret er lyst allerede og trekker til seg farge ganske fort. Det vil virke som en kald glansvask og kan bli grålig dersom det sitter for lenge.

Etter tørk satt vi en pakke med extensions for å fylle inn litt volum. Fargen på extensionsene er #19 fra Hendrix Hair extensions.

For spørsmål kontakt:

Hendrix Hair

Jacob Aalls gate 47 B

0364 Oslo

22 60 50 83

hair@hendrix.no

www.hendrix.no

2 Comments
  1. Jeg har jo ikke sett dette jo! HERLIG!
    TUSEN, TUSEN TAKK FOR VAKRE ORD KJÆRE <3

    Masse klemmer fra meg

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *