Moroccanoil

Moroccanoil

Moroccanoil – hårprodukter

Vi fører Moroccanoil hos oss på Hendrix Hair i Oslo og vi er en av de salongene i Norge som selger mest Morrocanoil-hårprodukter. Moroccanoil er en serie med hårprodukter bestående av blant annet shampo, balsam, kur, hårspray og varmebeskyttende olje. Disse fem hårproduktene er det vi selger mest av.

Selges hos Hendrix Hair - Frisør Oslo

Moroccanoil er en serie som er arganoljebasert. Arganolje er en vegetabilsk olje som fremstilles av fruktene til argantreet.

 

 

Moroccanoil – shampo og balsam

Selges hos Hendrix Hair - Frisør OsloMoisture Repair Shampo og Balsam fra Moroccanoil passer for ganske mange hårtyper. De passer for blant annet svekket eller skadet hår, kjemisk behandlet eller varmebehandlet hår. Hårproduktene består rikelig av antioksidantarganolje, oppbyggende keratin, protein og fettsyrer. Hårproduktene er dessuten sulfat-, fosfat- og parabenfrie. Ved bruk av disse hårproduktene blir håret tilført fuktighet og håret blir mer smidig og håndterlig. Hårproduktene er også hårfargebevarende.

 

 

Moroccanoil – reparerende hårmaske

Selges hos Hendrix Hair - Frisør OsloRestorative Hair Mask reparerer svekket, skadet og behandlet hår. Rikelig med arganolje og protein for å gjennoppbygge håret fra innsiden. Hårproduktet passer som supplerende middel til shampo og balsam og denn hårmasken styrker og tilbakefører glansen i håret.

 

 

Moroccanoil – Arganolje Treatment

Selges hos Hendrix Hair - Frisør Oslo

Et unikthårprodukt for pleie, styling og finishing. Hårproduktet innholder ekstrakter av arganolje og gir en fantastisk glans. Gjenoppbygger og gir næring til håret. Inneholder varme og UV-beskyttelse. Hårproduktet kan også brukes for å nære huden.

 

4 Comments
    1. Hei Madeleine!

      Vi tar 299kr for Moroccanoil-oljen hos oss.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *