....derfor ble det slutt mellom oss.

....derfor ble det slutt mellom oss.

Det er ikke alltid lett å få et forhold til å vare. Man møter ofte på utfordringer og vanskelige situasjoner underveis. Og noen ganger så blir det så vanskelig å holde sammen at det beste er å skille lag før ting blir verre. Det er vanskelig å være fornuftig i forhold til å ta denne avgjørelsen.

Dette gjelder også i forretningslivet. Hvis man tenker over det, så gjelder mange av de samme temaene: økonomi, tillit og tid.

Som innehaver vil jeg alltid ha de beste prisene av leverandøren, slik at jeg kan levere mine produkter og tjenester til en fornuftig pris til mine kunder.

En leverandør bør ta seg den nødvendlige tiden til sine innkjøpere, særlig når den bestemte innkjøperen skal hjelpe leverandøren med distribusjon.

Det er derfor jeg har valgt å avslutte mitt forhold/samarbeid med Peaks Hair. Jeg gikk fra potensiell leverandør av Peaks Hair i Norge til å avslutte samarbeidet. Jeg fikk ikke god nok pris, fordeler og oppfølging.

Men ikke fortvil!

Selvom jeg ikke skal ta inn Peaks Hair Extensions lenger, så har jeg allerede sikret meg kvalitets-extensions fra en annen produsent. Dette extensionshåret som jeg har tatt inn er fra Kina og skal føres under navnet Hendrix Hair Extensions.

Mange leverendører tilbyr extensionshår fra India. Tidligere i høst var det en dokumentar om reiseruten til indisk extensionshår fra hodene til indiske kvinner og frem til norske forbrukere. Du kan se et lite klipp av dokumentaren her!

Kontakt meg gjerne dersom du lurer på noe angående om våre nye produkter.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *