Tape extensions by Hendrix

Tape extensions by Hendrix

Mange bare må ha det og mange av de som ikke har det skulle ønske at de hadde det. De som allerede har det vil ha mer.

Yes, tape-extensions-junkienes. Og Hendrix Hair er en av de få salongene i Norge som har sitt eget merke.

Jeg har satt på en del tape hair extensions og mange av de jeg har satt på er på håret til toppbloggere.

Andrea Badendyck er en av de siste som har fått satt på Hendrix Hair Extensions og det ble ganske smashing. Extensionsene vi brukte var 50cm og siden Andrea allerede hadde langt hår så ble det ikke så veldig mye lenger, men håret ble så mye fyldigere og det ser friskere ut.

Det fins flere typer extensions der ute mange av dem er kjempe fine, men jeg har valgt å bruke tape/teip extensions siden det er den som tar kortest tid å sette på og å ta av. Totalt så bruke vi 40 min på å sette på håret til Andrea. Så brukte vi ca 10 min på å krølle det litt.

Tape hair extensions settes på ved å teipe to og to fester til hverandre med litt av kundens hår i mellom. Siden festene er 4 cm brede så blir evt belastning fordelt bedre og det skal mye mer til å rive de ut ift f.eks punktextensions.

Våre hair extensions går også an å bruke om igjen etter man har tatt de ut. Vi skifter bare ut teipen og den er klar til bruk igjen. en vanlig heising av hair extensions tar ca 2 timer og koster 1500kr.

Lengder som er tilgjengelig er 50cm og 60cm, men de på 60cm kommer ikke før neste måned, forhåpentligvis.

Valg av farge til hair extensionsene er ganske enkelt. Vi har et varelager i salongene og vi blander og tilpasser til hvilken som helst farge kunden har fra før. På denne måten slipper kunden å farge sitt eget hår til extensionsene.

Jeg glemte kanskje å nevne prisen for våre hair extensions. Ved første innsetting koster det 5600 for 2 pakker normalt/tynt hår og 8400 for 3 pakker normalt/tykt hår. Etter det så koster det fra 1500kr å heise det. Prisen for heising varierer litt fra kunde til kunde basert på hvor lang tid vi må bruke og vi tar en timespris på ca 600kr + materiallkostnader. Jeg vet, not bad:)

Du kan sjekke prisene våres på øvrige behandlinger.

Hvis du lurer på noe så kan du kontakte oss på:

Hendrix Hair avd Frogner

Oscars gate 32

0258 OSLO

tlf: 22554908.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *