Hair Elixir By Alexander Sprekenhus

Hair Elixir By Alexander Sprekenhus

Karoline for Hendrix Hair

Jeg har mye naturlig fall i håret, og jeg sliter med at det aldri vil ligge den veien jeg vil ha det. Har du kjent på den følelsen du også?! Kan faktisk snu en ganske bra dag til det totalt motsatte om man er riktig uheldig. Mitt største problem er at håret blir frizzy og uregjerlig dersom jeg ikke legger ned litt tid med rettetangen eller en god føner. De siste to månedene har jeg testet Alexander Sprekenhus shampo, conditioner og hair styling elixir.

Enkelt og greit ønsket jeg meg glansfullt, mykt hår som ikke ble fett eller tungt. Høres ut som et umulig ønske å oppfylle, men disse produktene lovet faktisk at de ville gjøre noe med saken…  Og, jeg må si at det faktisk er helt riktig! Bare ved å bruke shampo og conditioner, merket jeg at håret var et helt annet etter en vask.

 

Likevel er det når jeg bruker hair styling elixiren at jeg merker de virkelig store forandringene.  Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til olje i begynnelsen. Skal ikke det bare gjøre håret tyngre da? Jeg trodde det, men det viste seg å være feil. Likevel er det viktig å pressisrer at man ikke bør gå helt bananas med denne lille flasken. Et par ganger dristet jeg meg til å bruke litt mer enn anbefalt (som er en dråpe i håndflaten) og endte opp med ganske tungt, seigt og livløst hår. Tilbake til normale mengder ble håret derimot glansfullt og lett, helt uten frizz! Anbefaler derfor ikke å utfordre produktet, anbefalinger er ofte til for å følges.

 

Med denne elixiren er det også trygt å bruke hårføner uten å være redd for å skade håret, og det beste med det hele er at jeg nesten har lagt rettetangen på hylla! Fantastisk? Ja, høres litt for fantastisk ut. Hvert fall for meg. Men det er nok noe med denne oljen som er hovedingrediensen.  Alle produktene til Alexander Sprekenhus består nemlig av Argan Oil. Argan oil er en 100% organisk og inneholder ingen kjemiske tilsetningsstoffer.  Oljen kommer fra semi – ørken trærne i Marokko, og har vært brukt som skjønnhetsprodukt for Marokkanske kvinner i flere århundre.  Kan forstå hvorfor! Denne serien med produkter har altså gitt håret mitt et nytt liv. Dersom du vil lese mer om shampoen og conditioneren, har jeg skrevet om det tidligere HER. Det at det bare er behov for ett styling produkt etter hårvasken gjør også jobben ganske enkel! Vi vil jo helst at det skal gå fort og bli fint. Vil vi ikke?!

2 Comments
  1. Bra innlegg søte:) Kanskje jeg må prøve disse også? Jeg er jo dronningen av brus;-)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *