Ny dag, ny frisør som skal testes... Future boss ep.03

Ny dag, ny frisør som skal testes... Future boss ep.03

Trenger flere frisører!

Frisørbransjen har et skrikende behov for flere frisører. Hos Hendrix Hair er ikke annerledes. For nøyaktig ett år siden var vi kun 3 frisører som jobbet i avd Majorstuen. I dag er vi 12 frisører fordelt på 2 avdelinger og med en ny avdeling på vei. Så vi trenger flere frisører etterhvert. Og da må jeg ut og finne frisører som jeg ønsker å ta inn i varmen.

Utifra de tilbakemeldingene jeg har fått fra kunder, bloggere og bekjente så virker det som vi har en gjeng med gode frisører. Vi har minimalt med reklamasjon og en upåklagelig service, samt en avslappet atmosfære. Og jeg blir ofte spurt om:

Hvor får jeg tak i mine frisører?

Hvordan velger jeg mine frisører?

Det er vanskelig å finne frisørene, men jeg får ofte tips fra mine kollegaer og hittil har jeg fått inn frisører med forskjellige egenskaper: stylist, konkurransefrisør, opplæringsansvarlig og daglig ledere.

Etter anbefalingene prøver jeg ut frisørene ved å bestille time hos dem som en hvilken som helst kunde for å virkelig se hvordan de er i jobbsetting. Ingen forbredelser, ingen finpuss, kun rett på!

Dette er måten jeg har fått inn flere av de frisørene jeg i dag jobber sammen med.

I dag har jeg klipt meg hos en “Adam-og-Eva-frisør”. Eller var det stylist eller senior stylist. Hva er egentlig forskjellen? Jeg vet egentlig ikke, men jeg regner med at prisen varierer voldsomt. Tittel har ikke så mye å si så lenge jeg får god kontakt med frisøren og at klippen er anstendig.

 

Frisøren som ble testet i dag.

Han heter Vegar og jobber hos Adam og Eva i Gamlebyen. Første inntrykket mitt var litt blandet. Håret hans satt meg litt ut…. fordi håret hans var helt “awesome”.

Have a look:

 

Looks aside.

Etter første inntrykket, så kom vi mer inn på hva som rørte seg i hodet på denne Adam-og-Eva-frisøren. Han hadde mange idéer som kunne forbedre kvaliteten på opplevelsen til frisører og kunder. Pga hans alder har han også en variert referansebase og kunne snakket om høyt og lavt, samt reflektere over relevante samfunnstemaer. En person jeg absolutt har bruk for i den nye salongen på Grünerløkka. Men med Adam og Eva sitt rykte og ressurser vil det bli vanskelig å finne noe å gi som denne frisøren vil ha.

Vel, vi får ta det senere. Han vet ikke en gang om at jeg også er frisør. Neste skritt er å invitere ham til et lite intervju for å fortelle ham at jeg vil tilby ham en plass hos oss. Så for vi se hvordan han tar det.

PS. Veldig fornøyd med klippen:)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *