Jeg har testet Biolage Hydrotherapie for Hendrix Hair

Jeg har testet Biolage Hydrotherapie for Hendrix Hair

By Á la Karoline for Hendrix Hair  

Biolage fra matrix

Noen måneder før jeg satte på hair-extensions hos Hendrix begynte jeg å behandle håret mitt med en ekstremt fuktighetsregulerende sjampo og balsam fra Matrix Haircare Biolage. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve dette merket fordi jeg har hørt mye positivt om deres produkter.

Jeg har tidligere beskrevet at jeg hele livet, hvertfall siden jeg begynte å være opptatt av håret, har slitt med frizz og ufrivillig fall.  Det har ført til stort forbruk av rettetang, men ikke alltid like stort forbruk av varmebeskyttende produkter dessverre… Nå som jeg har blitt litt eldre har jeg forstått hvor viktig det er med beskyttende produkter, men fra tidspunktet hvor jeg forsto det, og frem til i dag, har jeg måttet jobbe hardt for å få tilbake fuktigheten i håret.

Etter å ha brukt Biolage Hydrathérapie fra Matrix i noen måneder opplevde jeg at håret ble mer glansfullt, sikkert på grunn av tilføring av fuktighet, men jeg opplevde ikke at det ble så mykt som jeg hadde håpet… Jeg tror at dersom jeg hadde brukt sjampoen og balsamen sammen med en hårkur som er til for å mykgjøre, kanskje fra serien Matrix Biolage smooththerapie, ville jeg letter oppnådd dette resultatet. Uansett ser jeg at håret mitt har hatt godt av disse behandlingene, oftere enn tidligere kan jeg nemlig føne håret på plass, i stedet for å gå over med rettetang, og det er en fantastisk følelse!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *