Test av TIGI S–Factor Smoothing shampoo og Conditioner

Test av TIGI S–Factor Smoothing shampoo og Conditioner

By Karoline for Hendrix Hair

Extensions hair care – Hendrix Hair

I begynnelsen av juni i år, satte jeg på Hairextensions hos Hendrix Hair. Store mengder føning, retting og krølling av håret fører til mye slitasje, og derfor er det viktig å vaske håret med produkter som tilfører håret mye fukt og som etterlater håret mykt og glansfullt.

TIGI sin S-factor serie bidrar med å gjenopprette fuktighet, bevare glans, vedlikeholde farge og styrke håret. Håret blir faktisk silkemykt etter en vask med disse produktene, og det har ikke jeg med mitt frisete hår opplevd tidligere! At håret blir mykt og glansfullt er egentlig de kriteriene jeg setter uansett om om jeg har extension eller ikke. Jeg har prøvd mange sjampoer og balsamer tidligere og denne er faktisk den første som har gitt meg akkurat dette! Jeg har hørt at det skal finnes en kur i samme serie, og den har jeg virkelig lyst til å prøve…  Selv om disse produktene i høyeste grad bekjemper mitt friz, tror jeg ganske sikkert at det vil være veldig gode produkter for dem med litt tykkere hår også. Grunnen til at jeg tror det, er fordi den ikke gjør håret tyngre. Jeg har alltid vært redd for å få fett hår som må styles veldig etter hver vask. Selv om produktene til TIGI S-factor bidrar til at håret samler seg og blir mykt, gir det ikke en tung/fet følelse.

Må legge til at en annen herlig ting med denne serien fra TIGI er at den lukter himmelsk!! Først gang Hendrix brukte den håret mitt, måtte jeg spørre hva dette var for noe – det minnet meg om lukten av den gamle, gode Hubbabubba tyggegummien! Dersom man leter etter en sjampo og balsam som gir masse glans, fukt og et silkemykt hår, i tillegg til god lukt er TIGI S-factor et sikkert valg!

Husk å gå innom Hendrix Hair sin Facebook-side for oppdateringer.

Trenger du ny frisør kan du finne mer informasjon om Hendrix Hair salongene her.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *