Vi søker flere frisører!!

Vi søker flere frisører!!

Hektisk i frisørsalongene.

Juli har vært en hektisk måned hos oss på Hendrix Hair og vi regner med at august ikke blir noe roligere. Det er kjempe gøy å få lov til å jobbe med så mange flinke frisører og det er ikke vanskelig å forstå at det er så mye å gjøre  i frisørsalongene. Det er så mye å gjøre at vi snart ikke har plass til flere frisører og jeg har derfor bestemt å utvide med flere salonger.

 

Allerede har jeg 2-3 lokaler som jeg kunne tenkt meg å benytte til utvidelsen. Det ene lokalet ligger på Frogner. Våre frisører og frisørsalonger er allerede godt etablert i Oslo Vest. Å utvide med enda en frisørsalong i Oslo Vest tror jeg ikke blir så vanskelig, men kanskje det ville vært en fordel å spre frisørsalongene litt.

Jeg har derfor sett på lokaler i bydel Grünerløkka og bydel St. Hanshaugen. Vi får håpe at banken er med på mine planer om å utvide.

Vi søker flere frisører til vår avdeling ved Oscars gate.

Pr i dag er vi 6 stykker som jobber i avdeling Oscars gate og vi har det kjempe gøy med mye å gjøre, både nye og eksisterende kunder. Men uheldigvis skal en av våre kollegaer ut i mammapermisjon. Lykke til, Eva!

Samtidig skal jeg jobbe mindre for å planlegge neste frisørsalong. Da er det plutselig bare 4 frisører igjen og vi har plass til 7 frisører. Så hvis du er frisør eller kjenner en frisør som ønsker å jobbe et sted der medarbeiderne er satt pris på samtidig som de vil tjene godt, send meg en søknad/CV! Kom gjerne innom salongen.

Jeg svarer på alle henvendelser.

 

Husk å besøke vår hovednettside på www.hendrix.no og vår Facebook-fanpage

5 Comments
 1. Hei, leste annonsen din om at du trenger flere frisører…… jeg bor i sandefjord nå, men er interesert i å flytte nærmere, kanskje mot drammen…… siden du skal åpne en frisørsalong til kan vi kanskje se etterhvert da jeg og må ha leilighet etc nærmere da:)
  Jeg er utdannet damefrisør med svennebrev og mesterbrev og kurs tilbake fra cmb

  med hilsen Liv Kelly Fossen

  1. Hei Liv Kelly!

   Det gikk ganske fort med å tilsette de frisørene vi trengte. Men kontakt oss igjen neste gang vi annonserer.

   Mvh

   Hendrix

 2. Jeg er en ferdig utdannet Frisør,Make up artist og Håreffektmaker(parykkmaker).Jeg er svært interessert i stillingen hos dere. Kommer gjerne innom for en prat på kort varsel.
  Mvh Tonje Hagen

  1. Hei Tonje!

   Vi har akkurat fylt alle plassene. Men kontakt oss igjen neste gang vi annonserer.

   Mvh

   Hendrix

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *