Just Hendrix

Just Hendrix

Det jeg kommer til å begynne med nå er noe jeg har gledet meg til å gjøre de to siste årene jeg har drevet Hendrix Hair. Jeg skal endelig ta meg mer fri fra frisørjobben og bare være Hendrix og mindre Hair. Når det er sagt så betyr det ikke at jeg ikke kommer til å være i salongene. Tvert imot! Jeg skal vanke i salongene som en flue på veggen og observere mine kollegaer slik at jeg kan hjelpe de og eventuelt motivere de videre. Til mine kunder som leser dette: jeg kommer til å jobbe minst en dag i uka med hår + annenhver lørdag:)

Hva skal jeg gjøre med all den tiden jeg får til disposisjon?

1. Som eier av Oslos mest populære frisørsalonger så har jeg tenkte å vie en del tid på kartlegge fremgangen i mitt frisørkonsept. Luke ut ugresset og pleie rosene. Jeg håper å sette i gang en del undersøkelser for å samle inn data og informasjon som kan hjelpe meg med å bedre alt fra kundeopplevelser hos oss til å øke ansiennitet hos frisørene. Jeg fikk anbefalt av en god venn å bruke SurveyMonkey. Dette er veldig lite kjent for meg, men jeg håper å kunne teste det ut og evt dele mine erfaringer med det.

2. Vi skal utvide med flere salonger. Først i Oslo også i andre byer i Norge. Forslag?

3. Extensions! Hendrix Hair har blitt et eget varemerke og har sitt eget hairextensionsmerke. Jeg ønsker å distribuere extensionshåret vårt til andre salonger, men siden jeg mangler erfaring fra salg, har jeg planer om å samarbeide med en profesjonell selger for å ta seg av dette.

4. Jeg håper også å kunne blogge om forretning. Det høres kanskje kjedelig ut, men jeg kan love at det er ganske gøy sett med mine øyner. Noe som jeg skal prøve å formidle til andre som skulle trenge inspirasjon og motivasjon til å starte sin egen forretning.

5. Sist men ikke minst; sette AS Norge under kristiske øyner.

Det var det jeg kom på enn så lenge.

Du kan følge meg på vår Facebook-side eller Instagram @hendrixliam. Du finner mer informasjon om mine salonger på www.hendrix.no

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *