Vi søker flere frisører!!

Vi søker flere frisører!!

Hektisk i frisørsalongene.

Juli har vært en hektisk måned hos oss på Hendrix Hair og vi regner med at august ikke blir noe roligere. Det er kjempe gøy å få lov til å jobbe med så mange flinke frisører og det er ikke vanskelig å forstå at det er så mye å gjøre  i frisørsalongene. Det er så mye å gjøre at vi snart ikke har plass til flere frisører og jeg har derfor bestemt å utvide med flere salonger.

 

Allerede har jeg 2-3 lokaler som jeg kunne tenkt meg å benytte til utvidelsen. Det ene lokalet ligger på Frogner. Våre frisører og frisørsalonger er allerede godt etablert i Oslo Vest. Å utvide med enda en frisørsalong i Oslo Vest tror jeg ikke blir så vanskelig, men kanskje det ville vært en fordel å spre frisørsalongene litt.

Jeg har derfor sett på lokaler i bydel Grünerløkka og bydel St. Hanshaugen. Vi får håpe at banken er med på mine planer om å utvide.

Vi søker flere frisører til vår avdeling ved Oscars gate.

Pr i dag er vi 6 stykker som jobber i avdeling Oscars gate og vi har det kjempe gøy med mye å gjøre, både nye og eksisterende kunder. Men uheldigvis skal en av våre kollegaer ut i mammapermisjon. Lykke til, Eva!

Samtidig skal jeg jobbe mindre for å planlegge neste frisørsalong. Da er det plutselig bare 4 frisører igjen og vi har plass til 7 frisører. Så hvis du er frisør eller kjenner en frisør som ønsker å jobbe et sted der medarbeiderne er satt pris på samtidig som de vil tjene godt, send meg en søknad/CV! Kom gjerne innom salongen.

Jeg svarer på alle henvendelser.

 

Husk å besøke vår hovednettside på www.hendrix.no og vår Facebook-fanpage