Hendrix Hair fyller 2 år.

Hendrix Hair fyller 2 år.

Hendrix Hair, nå to år gammel i september og det er mye som er lagt bak oss. Samtidige så er det mye å se fram til. Jeg har nevnt tidligere til mange at jeg ønsker å starte flere frisørsalonger og helst vil jeg starte min neste salong på Grünerløkka eller Fredensborg. Dette holder jeg fast ved, men det viser seg litt vanskeligere å innpasse mine planer enn ventet. Siden jeg nå har drevet mine to salonger med stor suksess, så ønsker jeg  i tillegg å øke den økonomisk verdiskapning for min bedrift ved å eie forretningslokalene. Nå har jeg fulgt med på salg av næringseiendom og det er ikke mange næringslokaler som er til salg. I hvert fall ikke for øyeblikket. Jeg kommer nok til å vente med å utvide, men jeg kan bare vente til høsten er over. Allerede like før jul er jeg nødt til å skape flere arbeidsplasser for mine fremtidige frisører for å kunne imøtekomme forespørslene fra våre kunder.

I verste fall så leier enda et nytt lokale ved utvidelsen. Jeg ble fortalt av en venn forleden at det er mulig å få i stand en opsjonsavtale med utleier slik at det kan åpne muligheter for salg av lokalet i fremtiden. Dette er lite kjent for meg, så jeg må nok undersøke om hvorvidt dette er vanlig eller i det hele tatt brukt i praksis. Jeg trodde at dette med opsjon gjaldt ved kjøp av verdipapirer/aksjer. Det hadde i hvert fall vært fantastisk hvis det var mulig for næringslokaler også. Jeg har jo ikke lenge til jeg skal fornye leiekontrakten min i Jacob Aalls gate. Man kan jo alltids krysse fingrene for dette med opsjon.

Det har vært en fin dag og jeg har tatt turen innom Sagene sammen min lille familie. Kanskje jeg burde starte en salong på Sagene også?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *