Har du mange PCer å holde styr på?

Har du mange PCer å holde styr på?

På en vanlig hverdag så er det ikke til å unngå at jeg må bruke utallige PCer. Jeg har en 3 kontor-PC, hjemme-PC, og 2 kasseapparat-PC i frisørsalongene som jeg ofte trenger tilgang til. Det kan være fra filer og rapporter som jeg må ha tak i til tekniske problemer som oppstår ved betaling i frisørsalongene.  Tidligere har jeg måttet kjøre frem og tilbake mellom salongene for å fikse disse problemene. Man kan tenke seg hvor mye tid det går på å kjøre mellom hullene og gravemaskinene langs Bogstadveien og Hegdehaugsveien.

Men nå har jeg endelig funnet en løsning som gjør det enkelt å holde styr på alle PCene med et enkelt tastetrykk på en hvilken som helst PC. Jeg bruker et nettbasert program som heter Logmein. Dette er et fjernstyringsverktøy der man kan styre andre PCer som er koblet til internett.

Høres kanskje skummelt ut med fjernstyring pga hacking og annet uønsket tilgang?

Det er ikke skummelt. Programmet er beskyttet med innloggingsnavn og passord som man velger selv. Man må også installere et program i den PCen man ønsker å fjernstyre. Det tar ca 5 min å installere.

FYI: Programmet er gratis å bruke. Ja, GRATIS!

Hva med hvis man ønsker å fjernstyre PCene, men er ute og man ikke har med en PC som internett tilkobling? Løsning?

Logmein Ignition på iPhone eller Ipad! Det fins en app som man installerer på en “iProduct” og man kan styre PCene derfra.

 

Fjernstyringsverktøy
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *