Ny uke...

Ny uke...

Ny uke med mange spennende ting som skjer.

Visste dere at Malene, en av våre flinke kollegaer i avd Frogner har vært og stylet Alexandra Joner til ny video. Vi håper å få litt sneak-peak av innspillingen til den nye videoen førstkommende på fredag.

Malene har hjulpet Alexandra med håret i noen måneder nå.

Hendrix Hair har begynt et nytt spennende samarbeid med Grimm AS. Grimm As er en profesjonell distributør av hårprodukter og rekvisita til frisørsalonger. De fører merker som Alexander Sprekenhus, Hempz og Broccato. Og nå snart, Hendrix Hair Extensions.

 

Vi har også funnet et nytt lokale til en ny frisørsalong i Oslo. Eller ingenting er bestemt ennå, men vi har fått et tilbud som vi kan akseptere.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *