Vixen Halloween Party

Vixen Halloween Party

Vi skal feire Halloween i år. Hendrix Hair, Vixen og Standard Festmagasine skal stelle i stand en ekte Halloween-party på Raspoutine. Det kommer til å være skumle kostymer, blod, gørr og spindelvev. Sånn som i et spøkelseshus.

Kom gjerne innom dersom du er 20+ og har en kostyme på deg den dagen. CC: 100,-

Det har ikke vært noe stor tradisjon å feire Halloween eller All Hallow’s Evening(Allehelgensaften på norsk) i Norge. Mange kaller denne dagen ” den glemte dagen”. Men siden Norge ikke er fremmed for amerikanisering, så har denne feiringen blusset opp i det langstrakte land. I USA er dette en stor feiring og ikke bare for barna som tigger godteri. Store barn feirer også denne dagen.

Allehelgensaften feires den første søndagen i november hvert år, mens Halloween feires 31.oktober fast hvert år. I 2012 ville det blitt på en onsdag. Derfor har datoen for vår feiring blitt satt til den 27.okt.

Halloween er en feiring der man skal hylle de døde ved å kle seg ut. Vi håper at alle tar på seg sine skumleste antrekk og da mener ikke jeg  fashion-skrekkeligheter, men ordentlig skrekkeligheter.

Håper vi sees der:)

Du kan gå inn på denne linken for mer info.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *