Frisør Pilestredet

Frisørsalong nr 3 på Pilestredet, rett over Høyskolen i Oslo

Nå som jeg ikke jobber som frisør lenger, så kan jeg bruke tiden min på utvikle og ekspandere min frisørbedrift. Allerede så har vi to frisørsalonger i Oslo vest. Nå har jeg funnet et lokalet som jeg ønsker å bruke til den tredje frisørsalongen. Lokalet ligget på Pilestredet, på andre siden av Høyskolen i Oslo.

Jeg syns at det passer veldig bra da største delen av vår kundegruppe er unge urbane kvinner. Menn er også velkomne.

Det er ikke avgjort ennå iht om det blir overtagelse, men jeg har en god magefølelse om at dette er nr 3.

Lokalet er i noe forringet stand og det må nok litt oppussing til, men med 140kvm til disposisjon, så kommer denne salongen til å ha stor kapasitet. Det er tiltenkt mellom 7-10 frisører i denne salongen.

Vi kommer til å føre de samme produktene som har hatt i de to andre salongene: Sprekenhus, TIGI S-factor, Matrix-farger, Hempz, Nisim og Moroccanoil.

Vi kommer til å sette opp prisen bittelitt, men ikke nevneverdig mye. Vi oppjusterer fargeprisene med en hundrelapp.

Dersom jeg får det som jeg til, så åpner vi dørene 1. desember. Kanskje litt optimistisk, men ikke mulig.

I mellomtiden skal jeg shoppe inventar til frisørsalongen.

Vi håper å se dere der:)

Her er noen bilder fra området:

Frisør Pilestredet

 

Frisør Pilestredet

 

Frisør Pilestredet

 

Frisør Pilestredet

 

Frisør Pilestredet

 

Frisør Pilestredet

 

Hendrix Hair har nå frisørsalong i Stavanger, Oslo Sentrum og snart Drammen, så dersom du trenger frisør i Stavanger kan du kontakte avdelingen på hair5@hendrix.no eller +47 51555400 . For frisør i Drammen , kontakt hair8@hendrix.no

Lurer du på hvordan det er å ha online regnskapsfører? Eller behov for ny regnskapsfører i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim eller Drammen? Prøv våre regnskapsførerne fra Accounting Group og opplev papirløst regnskap i dag.