Test: Hempz couture for Hendrix hair

Test: Hempz couture for Hendrix hair

Hempz Couture – Hendrix Hair

by à la Karoline

Nå har jeg testet sjampo og balsam + hårolje fra det nye merket Hempz Couture i to måneder. Så fantastisk fornøyd! Jeg har testet en del ulike produkter av samme type dette året og nå har jeg funnet min absolutte favoritt! Trodde ikke jeg skulle si det igjen etter at jeg faktisk sa det ved forrige produkt jeg testet, men disse slår dem uten tvil! Håret føles så silkemykt etter vask og jeg trenger ikke bruke rettetang for å få mitt ellers så freezy hår ganske så mykt. Deilig følelse!

Hempz Couture – Hendrix Hair frisør i Oslo 002

 

Alle hempproduktene er laget av ren hempfrø olje. Hempfrø inneholder rikelig med vitaminer, blant annet E, C, B1, B2, B3 og B6. I tillegg inneholder mye proteiner. Hempfrø er også en god kilde til omega 3 og 6, som er veldig viktig for kroppen vår generellt, men som også hjelper til å styrke håret utenfra.

Både sjampoen og balsamen beskytter håret mot termisk varme og UV eksponering, i tillegg til å tilføre fuktighet og gjøre det mykt. Alle produktene er sulfat- og paraben frie.

 

Hempz Couture – Hendrix Hair frisør i Oslo 002

 

Jeg har prøvd hårolje fra både Alexandre Sprekenhus og Moroccanoil tidligere og jeg syntes at denne absolutt er like god! Prisen er en god del snillere, men resultatet er likevel på lik høyde med alle andre produkter av samme type. Det betyr mer for pengene! Det beste med denne håroljen kontra de andre jeg har testet tidligere, er at jeg kan bruke mindre av denne for samme resultat. Håret blir derimot lettere fett dersom du bruker for mye, men sammenliknet med de andre holder denne flasken mye lengre, med tanke på at jeg trenger så lite av gangen…  At et produkt både er økonomisk og langvarig er viktig for meg. Et siste pluss som er verd å nevne, er at denne flasken er plast. De to andre oljene har glassflasker, det er slitsomt dersom en er ute å reiser!

One Comment
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *