Vippe-extensions Oslo - Skinworks by Hendrix

Vippe-extensions Oslo - Skinworks by Hendrix

Hendrix Hair hair har utvidet med et hudpleiekonsept – Skinworks by Hendrix.

Salongen tilbyr tjenester innenfor klassisk hudpleie, fotpleie, vippe-extensions, microblading, LVL og injeksjonsbehandlinger. Tjenestene tilbys av erfarne terapauter hvorav mange av de som nå jobber på Skinworks tidligere har jobbet på Eger Skin Clinic.

Konseptet tar utgangspunkt i Hendrix Hair sin optimalisert strategi for tjenesteytende bransjer der alle interessentenes behov er likeverdig ivartatt. Prisene er meget konkurransedyktige som sørger for at kunder har bedre mulighet til å benytte tjenestene ved behov. Terapautene har høye provisjoner for å både god inntjening og avsetting til fritid. Leverandørene nyter av eksponeringen i sosiale medier som Hendrix Hair- konseptet har sørget for.

Hendrix Hair og Skinworks jobber til enhver tid for å kunne tilby tjenester med høy kvalitet fra erfarne frisører og terapauter til overkommelige priser. Vi har allerede begynt å planlegge utvidelser til andre byer i Norge som bl.a Bergen og Trondheim. Følg oss på sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat for å få med deg våre oppdateringer.

Prisene til behandlingene finner du her

Kontaktinfo:

Skisnwork by Hendrix
Welhavensgate 2
0166 OSLO
kontakt@skinworks.no
IG: @skinworks.no

Skinworks by Hendrix på kartet:

Skinworks by Hendrix

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *