Frisør i Oslo

Hendrix Hair

Frisør i Oslo Hendrix Hair på Majorstuen.

Hos Hendrix Hair Frisør i Oslo (Hendrix Liam Frisør) har vi stort fokus på å se et naturlig vakkert resultat uten at det skal være tilgjort.  Hos oss får du personlig oppfølging, noe som er viktig hvis du skal være fornøyd med håret ditt til enhver tid.

Pris er noe vi er oppriktig opptatt av. FrisørMajorstuen er stort sett dyrt og blir dyrere. På grunn av denne enorme prisøkningen på frisørtjenester som vi syns er uberettiget, vil vi tilby fornuftige priser hos oss.

Kontakt oss her! Arbos gate 2, 0366 Oslo tlf: 22 60 50 83

Vi er en av få salonger i Norge som fører Peaks Hair extensions og vi blir også distributør av Peaks Hair extensions i Norge om ikke altfor lenge.

Bilder fra frisørsalongen på øvre Majorstuen.

Arbos gate 2, tlf: 22 60 50 83

Hendrix Hair Frisør holder til i Oslo, Majorstuen. Vi ligger sentralt til i Oslo, ikke langt unna Majorstuen T-Bane. Salongen er på Majorstua, Arbos gate, rett ved siden av Majorstuen Skole. Tidligere lå salongen liek ved Owing Møbeltapetsering(møbelstoffer og omtrekking på Majorstuen)

På grunn av stor pågang fra nye og eksisterende kunder skal vi også åpne flere frisørsalonger i Oslo fremover.

Hendrix Hair Frisør er også en av få salonger i Oslo som anbefales av Norges største bloggerne.

Besøk Hendrix Hair Frisør hvis du ønsker personlig oppfølging av ditt hår! Klikk er for kontaktinformasjon.

Hva kan våre frisører på Majorstuen gjøre for deg?

Det finnes mange hårtyper og ønsker. Derfor ønsker vi å tilby våre kunder god og tilpasset behandling, samt produkter deretter. Som frisører bruker vi kommunikasjon som vårt viktigste verktøy. Vi ønsker å være forstått av kunden før vi begynner behandlingen.

Vi har i tillegg ganske hyggelige priser, så langt frisør Oslo, Majorstuen angår. Dessuten er vi opptatt av gjenkjøp og ikke bare første salget.

Dersom du ikke har vært hos oss før, kan du sjekke anbefalingene som salongen vår har fått.

Sjekk også ut Facebook-siden for frisørsalongen vår.

Ønsker du å vite mer om extensions som vi bruker hos Hendrix Hair Frisør? Peaks Hair – En komplett guide.

Hendrix Hair har nå frisørsalong i Stavanger, så dersom du trenger frisør i Stavanger kan du kontakte avdelingen på hair5@hendrix.no eller +47 51555400

Online regnskapsfører? Eller behov for ny regnskapsfører i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim eller Drammen? Prøv regnskapsførerne fra Accounting Group og opplev papirløst regnskap.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *